ASIAKKAAKSI

Tule treenaamaan CrossFit Raisioon ja riemastu nopeasta kehityksestä!

CrossFitillä paras versio itsestäsi

CrossFit nostattaa kuntoa tehokkaasti. Ei kannata siis odottaa, että olisit huippukunnossa ennen CrossFitin aloittamista, vaan treenin aloittamiseen riittää kiinnostus lajia kohtaan ja halu kehittyä. Aloittaaksesi tarvitset vain lujan motivaation treenata valmentajan ammattitaitoisessa ohjauksessa ja kanssaliikkujien sparrauksessa. 

CrossFit-harjoittelun suola on yhteisön kannustus. Älä siis stressaa kilpailusta, vaan saavu kehittämään omaa kuntoasi ja liiku aina omaa kehoasi kuunnellen. Jokainen treenaa omalla tasollaan ja paras fiilis syntyy itsensä ylittämisestä. Kerrothan myös mahdollisista vammoistasi valmentajalle etukäteen.

On-Ramp-kurssilla alkuun

Harjoittelun aloittaminen edellyttää On-Ramp-alkeiskurssin käymistä. Kurssilla opit hallitsemaan tarvittavat tekniikat CrossFit-harjoittelua varten. Tutustu kurssiaikatauluihin ja hintoihin ja tee päätös aloittaa CrossFit jo tänään!

Liity kurssille »

AIKATAULUT

Katso harjoitusajat 

Asiakkuudet alk.
70€ /4vko

LIITY ASIAK­KAAKSI

CrossFitillä paras versio itsestäsi

Aloittaaksesi CrossFitin, sinun ei tarvitse olla kovassa kunnossa! Lajin myötä kuntosi kohenee turvallisesti ja hallitusti, sertifioidun valmentajan ohjatessa oikeat tekniikat.

Harjoittelu CrossFit Raisiossa aloitetaan käymällä On-Ramp-kurssi. Ilmoittautuminen On-Rampille tapahtuu soittamalla numeroon 044 550 1999 tai viereisellä lomakkeella. Kirjoita lisätietoja-kenttään "Haluan ilmoittautua On-Rampille, joka alkaa....". Voit myös ilmoittautua sähköpostilla sanna@crossfitraisio.fi. Ilmoittautuminen edellyttää nimen, sähköpostin ja puhelinnumeron.

Kurssimaksu on maksettava ennen kurssin alkua.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin ja vahvistamme paikkasi kurssilla. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetutusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmottaudu nyt! CrossFit Boxilla tavataan.